Contact

Mocht u verder contact of informatie willen, neem dan gerust contact op via het onderstaand contactformulier of bel met onderstaand telefoonnummer of stuur een e-mail.

Telefoonnummer

06-52342177

Email

info@paardentandartsmanting.nl

Adres

Acaciastraat 9
7711 KZ
Nieuwleusen

  Paardentandarts Manting
  4.9
  Gebaseerd op 17 beoordelingen
  powered by Google
  Esther MolenaarEsther Molenaar
  21:51 01 Mar 22
  Heel rustig en geduldig met de paarden die voor het eerst naar de tandarts gingen. Hij nam de tijd om ze gerust te stellen. Volgend jaar is hij weer van harte welkom.
  Denise van der ZijdeDenise van der Zijde
  20:53 03 Feb 22
  Bert werkt heel relaxed, wat weer een fijne uitwerking heeft op het paard.Weet waarover hij spreekt en betrekt je bij de behandeling, door je het gebit te laten voelen voor- en na de behandeling.Hij legt heel duidelijk uit wat hij doet en waarom, wat het effect is van goede gebitsverzorging en van slechte of geen gebitsverzorging.Ook houdt hij bij wat hij heeft gedaan bij het paard, wat een duidelijk inzicht geeft voor het volgende consult.Contact met Bert is ook erg fijn, hij is erg spontaan!
  karel-jan debeuskarel-jan debeus
  17:58 20 Jan 22
  Bij ons 4 paarden gedaan 👍Echt top zo relaxed hij wint het vetrouwen van de paardeneen echte vakman zeker 1 om aan te raden. Groetjes Linda de Beus
  Luca KohlLuca Kohl
  09:19 09 Dec 21
  Hele fijne ervaring, rustig en geduldig. Dat was precies wat mijn paarden nodig hadden na twee jaar niet naar de tandarts te zijn geweest. Alles is netjes opgelost. Een vaste klant erbij
  Petra H-KPetra H-K
  11:59 22 Nov 21
  De paardentandarts Bert Manting is langs geweest, dit ging super. Hij is erg rustig dus de paarden waren ook relaxt. Hij had alle tijd, ik zou zeggen tot volgend jaar. Gr petra 22-11-2021
  Monique GemenMonique Gemen
  14:28 18 Sep 21
  Bert is goed met paarden, heel rustig, stelt de paarden op hun gemak en neemt de tijd. Bij mijn oude ruin, met voor ons onbekende gebitsproblemen, bleek hij over goede pathologische kennis te beschikken en een uitgebreid tweedelijns netwerk. Hij is zeer betrokken en biedt prima nazorg.
  IreneIrene
  01:13 14 Sep 21
  Kundig, neemt de tijd. jong (angstig) paard maar door de rust die hij uitstraalt en de tijd die hij neemt erg goed gegaan. geeft veel uitleg.
  Renée RoskamRenée Roskam
  08:27 26 Aug 21
  Onze ervaring is heel erg goed met Bert, hij ging heel rustig om met onze shetlander die voor het eerst in 11 jaar naar de tandarts ging. 2 weken na de behandeling vroeg Bert nog hoe het ging met Castor, wij zijn heel blij dat we voor deze tandarts hebben gekozen!
  Yke HokwerdaYke Hokwerda
  17:14 28 Jul 21
  Rustig en kundig, dat is wat je wilt als iemand aan je paarden werkt. Mijn brave KWPN'er werkte super mee, Bert stelt gerust en werkt precies. Dan de Shet, dat was een lastigere dame..., handig en rustig zijn in combinatie met weten wat je doet als paardentandarts, maakt dat ook zij er weer een jaar tegen kan
  Wietske VersteegWietske Versteeg
  19:18 20 Jun 21
  Bert heeft onze pony's van 4 jaar en 20 jaar hele goede gebitsbehandelingen gegeven op een ontzettend rustige en prettige manier. Bert was bij ons voor het eerst en nam goed de tijd om eerst kennis met de paarden te maken voordat hij met ze aan de slag ging. Daardoor waren beide pony's heel erg op hun gemak bij Bert en verliepen de behandelingen zonder problemen en waren paard onvriendelijke hulpmiddelen absoluut niet nodig. Ook nam Bert de tijd om uit te leggen wat hij allemaal doet en geeft hij duidelijk antwoord op al je vragen. Wij zijn blij met deze goede en zeker ook gezellige paardentandarts!
  Sharon BlomSharon Blom
  11:55 19 May 21
  Bert is een hele fijne, rustige en deskundige paardentandarts met een achtergrond in de gezondheidszorg (anesthesie). Onze jonge haflinger heeft voor het eerst een gebitscontrole gehad Bert nam hier rustig de tijd voor. De afspraak was snel gemaakt en Bert was ruim op tijd aanwezig.
  ed kielaed kiela
  15:02 09 May 21
  Bent u op zoek naar een gedreven Paardentandarts die weet waar hij voor staat bel Paardentandarts Manting het is echt een aanrader. Rustig betrouwbaar komt uit de medische wereld en weet daardoor wat hij doet. Ik zeg bel en maak een afspraak voor u paard of Pony.
  js_loader
   
  • KvK-nummer: 81766564
  • BTW-nummer: NL003602263B16